Glavni sadržaj

MONSIEUR BIG MASKARA SET

Poklon set

Otkrijte Monsieur Big, najhrabriju maskaru iz Lancômea i kultnu rutinu za odvažan izgled očiju uz Le ... Pročitajte cjelovit opis

Stara cijena Nova cijena 231 kn

POKLON SET


O poklon setu

MONSIEUR BIG MASKARA SET S LE CRAYON KHÔL OLOVKOM & BI-FACIL ODSTRANJIVAČEM ŠMINKE

Ovaj set sadrži:
• Monsieur Big maskaru 01 Big is the New Black - 10ml
• Le Crayon Khôl olovku za oči mini 01 noir - 0,7g
• Bi-Facil odstranjivač šminke za područje oko očiju - 30ml

Otkrijte Monsieur Big, najhrabriju maskaru iz Lancômea i kultnu rutinu za odvažan izgled očiju uz Le Crayon Khôl olovku za oči i Bi-Facil odstranjivač šminke s područja oko očiju.

MONSIEUR BIG MASKARA, maskara za maksimalan volumen trepavca
Kreirajte veće, dulje, hrabrije - divlje trepavice. S Monsieur Big maskarom, Lancôme je redefinirao beskompromisno odvažne trepavice maskarom koja pomiče granice. Obogaćena voskom i vezujućim polimerima, ikonična Monsieur Big formula veže se na trepavice kako bi osigurala nadogradivi XXL volumen. Veće, odvažnije trepavice u samo jednom kremastom kliznom potezu - trepavice dobivaju do 12 puta više volumena.

LE CRAYON KHÔL, olovka za oči za definirane konture oka
Kremasta tekstura olovke za oči lako se nanosi, iznimno je pigmentirana i omogućuje precizno nanošenje jednim potezom. Kreirajte sofisticiran, definiran ili dramatičan smokey look.

BI-FACIL, čistač šminke za područje oko očiju bez ulja
Bi-Facil nježno i učinkovito uklanja šminku oko očiju. S formulom koja je pogodna čak i za osjetljive oči. Bi-Facil nježno uklanja šminku, uključujući vodootpornu maskaru.
Što čini razliku

Savršen set za otkrivanje Lancômeove rutine za odvažan izgled očiju: Monsieur Big maskara, Le Crayon KhôL olovka za oči i Bi-Facil odstranjivač šminkePotpun popis sastojaka
text

You May Also Like

Orientation message
Za najbolje iskustvo, okrenite uređaj