Glavni sadržaj

Idôle Parfemska voda 50 ml Set

Poklon set

Poklonite kultni dar blistave ljubavi uz ekskluzivni poklon set koji sadrži čist i svjež cvjetni mir ... Pročitajte cjelovit opis

Stara cijena Nova cijena 679 kn

POKLON SET

text

O poklon setu

Idôle Parfemska voda 50 ml Set

Ovaj majčin dan poklonite ljubav. Svaka majka je jedinstvena, poklonite joj dragocjeni dar. Neka Lancôme bude vaš najbolji partner za proslavu ljubavi koja nikad ne blijedi:

DARUJTE BUKET SREĆE

 

Poklonite kultni dar blistave ljubavi uz ekskluzivni poklon set koji sadrži čist i svjež cvjetni miris za modernu ženu u pokretu. Jedinstveni miris kojeg su kreirala tri vodeća francuska parfumera.

 

Poklon set uključuje:

● Idôle parfemsku vodu 50ml

● Idôle parfemsku vodu 10ml

● Idôle La Power Creme losion za tijelo 50ml


Što čini razlku

Iznenadite svoje najmilije poklonom koji je brižan i pun ljubavi kao što su i oni. Jedinstveni poklon set ekološki je dizajniran za odgovornije iskustvo raspakiravanja.
Poklon set limitiranog je izdanja te je izrađen od 100% kartona i može se reciklirati.

Što još trebate znati

Miris posvećen onima koje slijede svoje snove. Novoj generaciji žena koje osvajaju svijet. Za vođe sutrašnjice, koje znaju da nebo nije granica i otvaraju nove horizonte.
Čista i sjajna kristalna bočica kao posveta nevjerojatnom, poziva nas da otkrijemo neviđene dimenzije. Idôle je najtanja bočica mirisa na svijetu.

VAŠA NOVA MIRISNA RUTINA

Image

1. IDÔLE LA POWER CREME
Započnite svoju osnažujuću rutinu s Idôle La Power Creme losionom za tijelo, mirisnom hidratantnom kremom za tijelo s nemasnom, laganom formulom koja će osvježiti i hidratizirati vašu kožu uz la rose de Jericho, shea maslac i maslinovo ulje.


2. IDÔLE PARFEMSKA VODA
Nastavite uživati u čistom i sjajnom Idôle mirisu uz nekoliko potisaka Idôle parfemske vode. Vaše vrijeme je sada. Budite svoj vlastiti Idôle.


DARUJTE JOJ BUKET SREĆE

Poklonite joj dar koji zaslužuje, obogaćen buketom sreće koji slavi baš nju.

You May Also Like

Orientation message
Za najbolje iskustvo, okrenite uređaj