Glavni sadržaj

Idôle L'Eau De Parfum Nectar

Stara cijena Nova cijena 115 € (2,300 €/1l.)

Otkrijte blistavi i sjajni miris Idôle koji je sada umotan u neodoljivi akord kokica. Miris za žene ... Pročitajte cjelovit opis

796 osoba nedavno je pogledalo ovaj proizvod
Idole L'Eau De Parfum Nectar

Idôle L'Eau De Parfum Nectar

Parfemska voda

O MIRISU


PRVI LANCÔME NEO-GURMANSKI MIRIS

Otkrijte blistavi i sjajni miris Idôle koji je sada umotan u neodoljivi akord kokica. Miris za žene koji ih vodi ka boljem sutra.

• NOVI NEODOLJIV GURMANSKI MIRIS
• INFUZIJA RUŽE ISPARTA I BOURBON VANILIJA IZ ODRŽIVOG UZGOJA
• HOLOGRAFSKA BOČICA U TONOVIMA BRESKVE
• PAKIRANJE OD RECIKLIRANIH MATERIJALA


ŠTO ČINI RAZLIKU

Parfemska voda Idôle Nectar je naš prvi gurmanski miris koji kombinira miris kokica s daškom cvjetne svježine. Avangardni miris će zablistati i isticati se akordom ruže Souffléea i neo-gurmanskim akordom kokica. Neo-gurmanski akord se postiže posebnom ekstrakcijom sastojaka, koji mirisu daje specijalni intenzitet kokica zajedno s karamelom. Sastojci dolaze iz održivog izvora s našom infuzijom ruže Isparta i Bourbon vanilije stvaraju miris koji predstavlja budućnost.

Naš novi totem moći predstavlja promjenu u bočici. Od sredine bočice pa do rubova, blistave boje izražavaju odlučnost i optimizam generacije koja je spremna kročiti putem ka boljoj budućnosti. Holografski efekt na bočici predstavlja aureolu mirisa koji ističe luksuzne linije bočice. Ova jedinstvena bočica boje breskve izrađena od recikliranog stakla, služi kao snažan podsjetnik da uvijek slijedite svoje snove.


ŠTO JOŠ TREBA ZNATI

Idôle Nectar parfemska voda je novi ženski miris za generaciju žena koje će voditi ka boljem sutra. Generacija koja se zalaže za ono u što vjeruje. Bolji ja, bolji svijet - Idôli predvode.

Vanjsko pakiranje izrađeno je od recikliranih materijala, a njegova holografska mantra s detaljima služi kao podsjetnik da uvijek glasno i jasno izgovarate svoje Idôle mantre. Niste rođeni Idôle, ali ćete to postati jer ZAJEDNO smo jači, ZAJEDNO postižemo sve, ZAJEDNO SMO IDÔLE.


text

SASTOJCI

PARFUMERI

PRIČA O IDÔLE EAU DE PARFUM NECTAR

OSMISLILE SU GA ŽENE, IZRADILE SU GA ŽENE

IMAGINED BY WOMEN, MADE BY WOMEN IMAGINED BY WOMEN, MADE BY WOMEN
Miris posvećen pravednijoj, održivijoj budućnosti sa ženama na čelu. Idôle Isparta Rose izabrana je od strane žena koje dijele najveće poštovanje za savoir-faire i Lancômeove vrijednosti prijateljstva i solidarnosti među ženama.

PRIDRUŽITE SE IDÔLIMA

Kreirajte novi put ka boljem sutra vođeni novim mirisom Idôle Nectar.

Recenzije

Podijeli moje mišljenje

Podijelite svoje mišljenje s ostalim kupcima

Napišite recenziju
Trenutno nema recenzija na hrvatskom jeziku.

Budite prvi koji će recenzirati ovaj proizvod.

Orientation message
Za najbolje iskustvo, okrenite uređaj