Glavni sadržaj

Idôle Aura parfemska voda 50 ml Set

Poklon set

Poklonite legendarni dar blistave ljubavi uz ekskluzivni poklon set koji sadrži svježi cvjetni miris ... Pročitajte cjelovit opis

Stara cijena Nova cijena 679 kn

POKLON SET

text

O poklon setu

Idôle Aura parfemska voda 50 ml Poklon set

Ovaj majčin dan poklonite ljubav. Svaka majka je jedinstvena, poklonite joj dragocjeni dar. Neka Lancôme bude vaš najbolji partner za proslavu ljubavi koja nikad ne blijedi:

DARUJTE BUKET SREĆE

Poklonite legendarni dar blistave ljubavi uz ekskluzivni poklon set koji sadrži svježi cvjetni miris. Jedinstveni mirisni potpis kojeg su kreirali tri vodeća francuska parfumera.

 

Set uključuje:

● Idôle Aura parfemsku vodu 50ml

● Idôle Aura parfemsku vodu 10 ml

● Idôle La Power Creme losion za tijelo 50 ml


Što čini razlku

Iznenadite svoje najmilije poklonom koji je brižan i pun ljubavi kao što su i oni. Jedinstveni poklon set ekološki je dizajniran za odgovornije iskustvo raspakiravanja.
Poklon set limitiranog je izdanja te je izrađen od 100% kartona i može se reciklirati.

Što još trebate znati

NOVI BLISTAVI TOTEM SNAGE DOLAZI U OČARAVAJUĆOJ PARFEMSKOJ BOČICI.

Parfemska bočica utjelovljuje moćnu auru u svakom Idôle mirisu, za cijelu generaciju žena koje postižu kolektivni uspjeh, potaknute nezaustavljivom energijom.

To je miris koji utjelovljuje snažnu auru u svakoj ženi. Idôle je i dalje najtanja bočica, a sada je i najjača: Idôle Aura je spremna biti glas nade nove generacije.

U središtu ovog simbola kolektivnog uspjeha, svjetlucava zlatna ružičasta oreola otkriva toplo metalno srce, koje vibrira energijom, poput sunčevih zraka koje zrače iz otvora bočice.

Skupina glasova žena iz svih životnih sfera ujedinila je zajednička svrha: "Zajedno, smo Idôli."


VAŠA NOVA MIRISNA RUTINA

Image

1. IDÔLE LA POWER CREME
Započnite svoju osnažujuću rutinu s Idôle La Power Creme losionom za tijelo, mirisnom hidratantnom kremom za tijelo s nemasnom, laganom formulom koja će osvježiti i hidratizirati vašu kožu uz la rose de Jericho, shea maslac i maslinovo ulje.


2. IDÔLE AURA PARFEMSKA VODA
Idôle Aura reinterpretira čisti cvjetni potpis originalnog mirisa u odvažnoj kompoziciji sa sjajnim intenzitetom. Nježan miris koji je istovremeno senzualan i snažan. Poput aure koja isijava blistavu ženstvenost koju ništa ne može spriječiti da sja. Miris priziva delikatni osjećaj gole kože zagrijane zracima zalazećeg sunca.


DARUJTE JOJ BUKET SREĆE

Poklonite joj dar koji zaslužuje, obogaćen buketom sreće koji slavi baš nju.

You May Also Like

Orientation message
Za najbolje iskustvo, okrenite uređaj