Glavni sadržaj

Advanced Génifique Sensitive Dual Concentrate

Serum

Jedinstvena stručnost Lancôme Génifique u znanosti o mikrobiomu sada je sadržana u našem novom Advan ... Pročitajte cjelovit opis

Stara cijena Nova cijena 100 €

Advanced Genifique Sensitive Dual Concentrate

Advanced Génifique Sensitive Dual Concentrate

One size available
Loading...
textPREDNOSTI


INTENZIVNO OBNAVLJA I SMIRUJE KOŽU. POGODNO ZA SVE TIPOVE KOŽE, ČAK I OSJETLJIVU I REAKTIVNU.Jedinstvena stručnost Lancôme Génifique u znanosti o mikrobiomu sada je sadržana u našem novom Advanced Génifique Sensitive Dual koncentratu za oporavak, serumu za lice protiv starenja pogodnom za sve tipove kože. Sada je dokazano da jača vašu kožnu barijeru i trenutno umiruje Vašu kožu.

Promjene godišnjih doba, vanjske agresije i stres modernog života mogu izazvati nepovoljne posljedice na koži poput osjećaja zatezanja, nelagode i crvenila te uzrokovati prijevremenu pojavu znakova starenja. Svojom jedinstvenom formulom obogaćenom sa 7 prebiotičkih i probiotičkih frakcija, ovaj intenzivni koncentrat za oporavak pomaže u jačanju kožne barijere i štiti je od svakodnevnih agresora. Dva koncentrata u jednom, izolirana do prve uporabe kako bi se održala svježina. Plavi koncentrat, obogaćen antioksidansima, ferulinskom kiselinom i vitaminom E, oslobađa se u bazu seruma kako bi se stvorio intenzivan koncentrat koji umiruje i oporavlja kožu. Smanjuje se vidljivost pora i crvenila. Za sve tipove kože, čak i za reaktivnu i osjetljivu.

KONCENTRAT KOJI TRENUTAČNO UMIRUJE KOŽU
BRŽA OBNOVA KOŽE
SMANJUJE VIDLJIVOST PORA I CRVENILA


ŠTO JOŠ MORATE ZNATI

Novi Advanced Génifique Sensitive obogaćen prebiotičkim i probiotičkim frakcijama trenutačno umiruje osjetljivu kožu. U 30 dana redovitog korištenja pomaže koži da se oporavi od raznih reakcija poput pojave crvenila, istaknutih pora i nepravilnosti u teksturi.

Nakon 4 tjedna, vidljivost pora i crvenila se smanjuje:

-26%* manje crvenila
87%** reklo da se koža osjeća umirenom

*Klinička ocjena nakon 4 tjedna, 56 žena
**Samoprocjena nakon 4 tjedna, 56 žena


SASTOJCI

Novi kompleks prebiotičkih i probiotičkih frakcija u kombinaciji sa svježom ferulinskom kiselinom čistoće 98%, vitaminom E i hijaluronskom kiselinom.

NAČIN UPOTREBE

  1. Pritisnite i okrenite crni poklopac proizvoda u smjeru kazaljke na satu kako biste oslobodili plavi koncentrat u osnovni koncentrat.
  2. Protresite dok se dva koncentrata ne pomiješaju.
  3. Odvrnite i bacite crni poklopac. Zamijenite s kapaljkom za korištenje proizvoda.

    Lagano protresite bočicu prije svake upotrebe. Najbolje iskoristiti u roku od 2 mjeseca nakon otvaranja. Čuvati na sobnoj temperaturi. Koristite u sklopu večernje rutine njege kože. Nemojte nanositi plavi koncentrat izravno na kožu.

POGLEDAJ SADA

ADVANCED GÉNIFIQUE SENSITIVE

Rutina za osjetljivu kožu

Pogledajte ostale videozapise

Orientation message
Za najbolje iskustvo, okrenite uređaj