Glavni sadržaj

Advanced Génifique Sensitive Dual Concentrate

Serum

Jedinstvena stručnost Lancôme Génifique u znanosti o mikrobiomu sada je sadržana u našem novom Advan ... Pročitajte cjelovit opis

Stara cijena Nova cijena 665 kn

PREDNOSTI


INTENZIVNO OBNAVLJA I SMIRUJE KOŽU. POGODNO ZA SVE TIPOVE KOŽE, ČAK I OSJETLJIVU I REAKTIVNU.Jedinstvena stručnost Lancôme Génifique u znanosti o mikrobiomu sada je sadržana u našem novom Advanced Génifique Sensitive Dual koncentratu za oporavak, serumu za lice protiv starenja pogodnom za sve tipove kože. Sada je dokazano da jača vašu kožnu barijeru i trenutno umiruje Vašu kožu.

Promjene godišnjih doba, vanjske agresije i stres modernog života mogu izazvati nepovoljne posljedice na koži poput osjećaja zatezanja, nelagode i crvenila te uzrokovati prijevremenu pojavu znakova starenja. Svojom jedinstvenom formulom obogaćenom sa 7 prebiotičkih i probiotičkih frakcija, ovaj intenzivni koncentrat za oporavak pomaže u jačanju kožne barijere i štiti je od svakodnevnih agresora. Dva koncentrata u jednom, izolirana do prve uporabe kako bi se održala svježina. Plavi koncentrat, obogaćen antioksidansima, ferulinskom kiselinom i vitaminom E, oslobađa se u bazu seruma kako bi se stvorio intenzivan koncentrat koji umiruje i oporavlja kožu. Smanjuje se vidljivost pora i crvenila. Za sve tipove kože, čak i za reaktivnu i osjetljivu.

KONCENTRAT KOJI TRENUTAČNO UMIRUJE KOŽU
BRŽA OBNOVA KOŽE
SMANJUJE VIDLJIVOST PORA I CRVENILA


ŠTO JOŠ MORATE ZNATI

Novi Advanced Génifique Sensitive obogaćen prebiotičkim i probiotičkim frakcijama trenutačno umiruje osjetljivu kožu. U 30 dana redovitog korištenja pomaže koži da se oporavi od raznih reakcija poput pojave crvenila, istaknutih pora i nepravilnosti u teksturi.

Nakon 4 tjedna, vidljivost pora i crvenila se smanjuje:

-26%* manje crvenila
87%** reklo da se koža osjeća umirenom

*Klinička ocjena nakon 4 tjedna, 56 žena
**Samoprocjena nakon 4 tjedna, 56 žena


SASTOJCI

Novi kompleks prebiotičkih i probiotičkih frakcija u kombinaciji sa svježom ferulinskom kiselinom čistoće 98%, vitaminom E i hijaluronskom kiselinom.

NAČIN UPOTREBE

  1. Pritisnite i okrenite crni poklopac proizvoda u smjeru kazaljke na satu kako biste oslobodili plavi koncentrat u osnovni koncentrat.
  2. Protresite dok se dva koncentrata ne pomiješaju.
  3. Odvrnite i bacite crni poklopac. Zamijenite s kapaljkom za korištenje proizvoda.

    Lagano protresite bočicu prije svake upotrebe. Najbolje iskoristiti u roku od 2 mjeseca nakon otvaranja. Čuvati na sobnoj temperaturi. Koristite u sklopu večernje rutine njege kože. Nemojte nanositi plavi koncentrat izravno na kožu.

POGLEDAJ SADA

ADVANCED GÉNIFIQUE SENSITIVE

Rutina za osjetljivu kožu

Pogledajte ostale videozapise

Za najbolje iskustvo, okrenite uređaj